Consultondersteuning Juvoly

In 2024 hebben vijftig bij het FAW aangesloten praktijken een jaar lang kosteloos van Juvoly Quick Consult gebruik kunnen maken. Verder heeft het FAW Juvoly bij de opstart financieel ondersteund.

Juvoly is een AI consultondersteuning mede ontwikkeld door een FAW-huisarts. De voorziening wordt inmiddels uitgebreid gebruikt en gewaardeerd: huisartsen zijn blij met het effect op hun tijdsbesteding tijdens consulten en de communicatie met patiënten.

Wat is Juvoly Quick Consult

Met Juvoly QuickConsult kan elke huisarts, assistente of praktijkondersteuner een gesprek met de patiënt om laten zetten naar medische taal die in het HIS gezet wordt. Een verslag kan ook naar de patiënt worden gezonden voorzien van nadere achtergrondinformatie (Thuisarts).

Hierbij gebruikt Juvoly geoptimaliseerde, bestaande en bewezen AI modellen en ontwikkelt van de grond af eigen getrainde AI spraakherkenning- en taalmodellen. Hierdoor kunt u als huisarts uw patiënt weer aankijken, wat uw werk weer persoonlijker en leuker maakt. Ook bespaart het tijd. Daarnaast wordt er druk ontwikkeld aan extra functionaliteiten zoals het snel kunnen zoeken naar thuisartsartikelen en verdere integratie met fk.nl, nhg.nl en andere bronnen. Meer informatie: www.juvoly.nl